Skab mere synlighed med online markedsføring

ByAdmin

Skab mere synlighed med online markedsføring

I dag er det især det at være synlig, der giver kunder i butikken. Det er derfor vigtigt at have en præsentabel og professionel hjemmeside, som skaber troværdighed, og derved kan fører til flere salg af dit produkt. Du skal have flere leads(dem som klikker sig ind på din hjemmeside) og gøre dem til dine betalende kunder.

 

Få styr på din online markedsføringsstrategi

Når du vælger at være repræsenteret online, så er det vigtigt, at du har en strategi, så din online markedsføring hænger sammen. Derudover er det vigtigt, at du går efter et professionelt, men autentisk udtryk, så undgår du at blive afvist. Når en potentiel kunde kommer ind på dit website, så går der få sekunder før den potentielle kunde vurdere, om din side er interessant, eller de forlader din side.

 

Har du f.eks. en tømrervirksomhed, hvor du vælger at gå online, hvor du eksempelvis viser før og efter billeder af nogle af de projekter, du har lavet på de sociale medier og på din hjemmeside. Så kan du hurtigt blive populær, hvis du har lavet dit arbejde ordenligt, og har en god kundeservice. Det kan betyde, at du skal ud på flere kundebesøg, hvilket kan koste meget i benzin, derfor kan det være en fordel at få anskaffet dig et benzinkort, så vil du også hurtigere kunne danne dig et overblik over, hvor mange penge du bruger på benzin om måneden.

 

Sådan får du en god online strategi

Når du starter op online, så handler det om fokus. Fokus på din kundes behov, hvad du konkret kan løse for dem eller hjælpe dine kunder med. Du skal undgå salgstekster, men heller give din potentielle kunde relevant og autentisk indhold. Hvis du har styr på din målgruppe, så er det lettere at vurdere, hvilke sociale medier du skal være tilstede på. Din hjemmeside skal være professionelt opbygget, og der skal være en rød tråd mellem den, de sociale medier og evt. e-mailkampagner.

About the author

Admin administrator