Google Adwords

På Google AdWords har du mulighed for at købe dig synlige, når potentielle kunder søger efter din ydelse i Silkeborg. Det kan fx være, at du gerne vil være synlig, når der søges på “Frisør Silkeborg,” og her kan du oprette annoncer mod på AdWords. Du kan også lave det geografisk baseret, så du er synlig på mere generiske termer i Silkeborg: Fx hvis en søger på “frisør” og er bosat i Silkeborg, kan det være relevant; men ikke hvis man søger på “Frisør,” og man bor i København.

 

Google Shopping på webshops

 

Hvis du driver en webshop i Silkeborg og ønsker at øge din synlighed for dine produkter på søgemaskinerne, så er Google Shopping et rigtig godt valg. Her uploader du et produktfeed til Google, og de finder derefter relevante søgeord, som du vises på i søgeresultaterne. Her er du synlig på produktrelaterede søgeord: Fx “iPhone X.” Og fordi det er produktrelateret, så er søgningerne ofte meget kvalificerede til at konvertere: Brugeren har allerede besluttet sig for et specifikt produkt og er derfor klar til at købe hos dig, hvis din webshop er i topklasse. Et professionelt AdWords-bureau er fx Webbler.

 

Hvad koster AdWords? 

 

Det gode ved Google AdWords er, at du selv vælger dit budget. Og du betaler faktisk pr. klik på din annonce, så du ved, hvor mange klik du får ud af dit budget. Du kan fx køre nogle annoncer for samlet 50 kroner om dagen, hvilket er 1.500 kroner om dagen: Dette er et beskedent budget, som de fleste mindre virksomheder har råd til. Husk også, at hvis investeringen i AdWords tjener sig hjem, er det jo en god investering – og du kan sagtens skrue den op løbende. Du skal blot ændre nogle få tal i administratordelen, og så kan du få lov til at øge dit budget. Og du kan også skalere dit budget ned.